Özel fiyat ve sınırlı sayıda daire avantajıyla One Clapham Junction’ın son etabı ‘’The Arrival’’ satışta

06 November 2023

Diğer etapları tamamlanan ve Knight Frank & GRED işbirliğiyle ilk defa Türkiye’deki yatırımcılarla buluşan projenin bu son etabında (The Arrival) bulunan sınırlı sayıdaki 116 daireden 25’i ise Türkiye’de ayrıcalıklı avantajlar ile satışa çıktı. Lokasyon olarak tren istasyonuna bir dakika, Thames Nehri’ne kısa bir bisiklet yolculuğu mesafesinde olan proje geleceğin Kralı Prince George’un gittiği ilkokul Thomas Battersea ise sadece 7 dakika mesafede yer alıyor…

One Clapham Junction’ın merakla beklenen son etabı ‘’The Arrival’’, 3 Kasım 2023 Cuma günü Four Seasons otelde gerçekleşen bir basın toplantısının ardından Knight Frank ve Türkiye’nin global emlak markası GRED iş birliğiyle “Türkiye’ye özel fırsatlarla” satışa sunuldu. Diğer etaplarının tamamı satılan ve Londra’nın SW11 posta kodlu bölgesinde (Güney Batı) yer alan “One Clapham Junction” şehrin en özel lokasyonlarından birinde konumlanırken lokasyonu itibarıyla gerçek Battersea'nın kalbinde yükselen eşsiz bir konut deneyimi sunuyor. Tarihi ve kültürel zenginliğiyle dikkat çeken bu bölgede, proje, modern yaşamın ayrıcalıklarını geçmişle harmanlıyor. Her detayda asıl Battersea'nın ruhunu yansıtan bu konutlar, benzersiz bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Benzerlerinin neredeyse yarı fiyat avantajıyla gelen proje, eğitim birimleri, alışveriş merkezleri, tren istasyonları ve Thames Nehri’ne olan yakınlığıyla da almak isteyenleri cezbediyor.