Özen Kuzu: Hedef Yok Dükkanı Açtık Bekliyoruz

25 March 2016

Cityscape Turkey projesine İstanbul ve Ankara projeleri ile katılan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, hedefimiz yok dükkanı açtık bekliyoruz dedi...

Kuzu Grup, Citscape Turkey Fuarı’na İstanbul’daki Sea Pearl Ataköy ve Ankara’daki Kuzu Effect ve Kumru projeleri ile fuara katıldı.

DÜKKANI AÇTIK BEKLİYORUZ
Geçen yıl Dubai’de düzenlenen Cityscape’te 20 milyon dolarlık satış yaptıklarını belirten Özen Kuzu, burada inşallah 20 milyon doları aşacağız, dükkanı açtık bekliyoruz dedi.

HEM SEKTÖRÜ HEM DE İSTANBUL'U KALKINDIRACAK
Cityscape Fuarı’nın İstanbul’da yapılıyor olması hem inşaat sektörü hem de turizm açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Özen Kuzu, “Cityscape’in İstanbul’da yapılması hem ülkemiz hem de İstanbulumuz için çok önemli. Bu hem sektör hem de turizm açısından oldukça önemli. Dubai’deki Citscape’e de katıltık. Orada projeyi maketten gösterebiliyoruz. Ama burada müşteriye projeyi satış ofisinde gösterebiliyorsun. İnşaatı yerinde gösterebiliyorsunuz.Yerli ve yabancı müşterileri bekliyoruz. Tüm projelerimiz sunuyoruz. Hangi proje daha güzel hangi projenin lokasyonu daha iyi kendileri karar versinler.” diye konuştu.

PLANLARI REVİZE EDERSEK OLANLARI KABUL ETMİŞ OLURUZ
Cityscape Turkey Fuarı’nın gündeminde de ülkedeki terör olayları vardı. Konuyla ilgili açıklama yapan Özen Kuzu, “2016’nın İlk 3 ayı hareketli başladı. Son yaşanan olaylar dünyanın olayı sadece İstanbul’nu ya da Türkiye’nin değil. Bu sadece İstanbul’ a ya da Türkiye’ye mal edilemez. Biz planlarımızda bir revize yapmadık. Aynı şekilde devam ediyoruz. Revizeye gidersek olanları kabul etmiş olacağız, isteklerini yerine getirmiş olacağız.” şeklinde sözlerini tamamladı.

HABER: Şengül KIRMIZITAŞ