Özyurtlar İnşaat

Özyurtlar İnşaat HAKKINDA

Özyurtlar İnşaat, 1990 yılında sektöre inşaat ve perakende yapı malzemeleri satışıyla girmiştir. Özellikle, İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinde çeşitli projelerle ilçeyi yükselen bir yaşam yeri haline getirmeyi hedefleyen Özyurtlar Şirketler Grubu farklı ilçelerde de projeler yapmaktadır. 26 yıldır toplamda 1500.000 m2 alana 15.000 konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, 45.000 kişiyi ev sahibi yaparak, Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlamayı amaç edinmiştir.
2005 yılında Boğazköy’de Genç Girişimciler Sitesi bunu takip eden yıllarda ise Tasarımcılar Sitesi, Tasarımcılar İş Merkezi, Garden City Projesi, Ntepe projelerini başarıyla tamamlayıp, oturuma hazır hale getirmiştir.
2010 yılı projesi; Nmerkez
2011; Özyurtlar Residence
2012; Nşehir Esenyurt
2013; N5Suites, Ncity, Ncity Esenyurt, Ncadde, 1Coastal City
2014; Ncadde Agora projeleri tamamlanmıştır.
Özyurtlar İnşaat’ın inşaatı devam eden projeleri ise; Nlive Bahçeşehir, Nlogo İstanbul, Ncadde Ottoman, Ncadde Hayat, Ödül İstanbul, Meydan Ardıçlı projeleridir.
Müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak hazırladıkları projelerden yola çıkarak yeni projeler de planlanmaktadır. Bunun yanı sıra; Özyurtlar İnşaat Türkiye’nin Kentsel Dönüşüm Projeleri’ne de katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Sadece İstanbul ili için çalışmak yerine farklı illerde de projeler hazırlamaktadır. Gaziantep’de yapılacak olan konut projesi ile şehircilik alanında büyük değer ve fark yaratması beklenmektedir.
Özyurtlar Şirketler Grubu, sosyal sorumluluk projelerine de önem veren çalışmalar yürütmektedir. Bu çalışmalar kapsamında işitme engelli çocuklar için Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı İstanbul Ataşehir Özel İlk İletişim Rehabilitasyon Merkezi hayata geçirilmiştir. 1.100 m²'lik kapalı alanda faaliyet gösteren okulda kullanılan asansör, tuvaletler ve rampa sistemi çocukların rahat kullanımına yönelik tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra merkez; psikologlar gözetiminde dört adet grup eğitim dersliği, sekiz adet bireysel eğitim dersliği, 70 kişilik yemekhane, öğretmen odası ve toplantı salonundan oluşmaktadır. Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı'na gelir oluşturması için iki adet dikiş, örgü ve nakış gibi faaliyetlerin yapılacağı atölye bulunmaktadır.
Firma Adı
:
Özyurtlar İnşaat
Telefon
:
E-posta
:
info@ozyurtlar.com
Adres
:
Aşık Veysel Mh.Hadımköy-Bahçeşehir Yolu No:5 D Ofis Bloğu Kat.11 Esenyurt/İstanbul

Özyurtlar İnşaat Projeleri