Pana Yapı

Pana Yapı HAKKINDA

Pana Yapı, Pana Holding bünyesinde, gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanlarında faaliyet göstermektedir. İnşaat sektöründe 1961 yılından bu yana faaliyette olan Selimoğlu Yapı A.Ş.’yi 2015 yılında kendi bünyesine katmış ve hızlı büyümesine yeni bir ivme kazandırmıştır.
Holding bünyesinde kurulan Yapı Asist A.Ş. ile sattığı konutlara 5 yıl garanti vermeye başlamıştır. Aynı firma ile site yönetim hizmetleri ve satış sonrası hizmetler faaliyetlerine başlamıştır.
2005 yılında Bolu Gerede’de 9.000 m2 büyüklüğünde fabrika binası inşa edildi.
2009 yılında İzmir Çeşme’de 1 proje tamamlanarak 10 adet Villa sahiplerine teslim edildi. İstanbul’da çeşitli lokasyonlarda 2 adet proje tamamlanarak toplam 30 adet konutun teslimi gerçekleştirildi.
Pana Yapı A.Ş.’ye ait projelerin satış sonrası hizmetlerini Yapı Asist Satış ve Sonrası Hizmetler A.Ş. gerçekleştirmektedir. 2010 yılında İzmir Çeşme’de 32 ayrı proje tamamlanarak 32 adet Villa sahiplerine teslim edildi. İstanbul’da çeşitli lokasyonlarda 14 adet proje tamamlanarak toplam 385 adet konut sahiplerine teslim edildi.
2011 yılında İstanbul’da çeşitli lokasyonlarda 3 adet proje tamamlanarak toplam 148 adet konut sahiplerine teslim edildi.
2012 yılında İzmir Çeşme’de 2 ayrı proje tamamlanarak 33 adet Villa sahiplerine teslim edildi. İstanbul’da 10 adet proje tamamlanarak toplam 563 adet konut sahiplerine teslim edildi. Brooklyn Park, Brooklyn Life, Brooklyn Dream ve Broadway projelerine başlandı.
2013 yılında İzmir Çeşme’de 2 ayrı proje tamamlanarak 25 adet Villa sahiplerine teslim edildi.
İstanbul, Çamlıca’nın en bilen projelerinden olan Çamlıca Konakları tamamlanarak teslim edildi. 650m2 idari ofis, 14.000m2 kapalı alana sahip olan İzmir Bornova Fabrika inşaatına imza atıldı.
2014 yılında Brooklyn Park projesinin ruhsatı alındı. Çengelköy Safahat projesinin geliştirilmesine başlandı. İzmir Çeşme’de 4 ayrı proje tamamlanarak toplam 94 adet Villa sahiplerine teslim edildi. Bağdat Caddesi bölgesinde 3 ayrı butik proje tamamlanarak toplam 90 adet konut teslim edildi.
Firma Adı
:
Pana Yapı
Telefon
:
E-posta
:
info@brooklyn.com.tr
Adres
:
Mandıra Cad. Çeşme Sok. Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul

Pana Yapı Projeleri