Panorama Pavli Projesi

Altınsoy İnşaat
Panorama Pavli
Pendik, İstanbul
444 39 64
info@panoramapavli.com
http://www.panoramapavli.com/

Pendik Doğu Mah. D-100 Yan Yolu, Atlas Sok. Kaynarca-Pendik/İstanbul

KONUT SAYISI: 156
PROJE ALANI: 5000
TESLIM TARIHI: 2017-12-31
KONUT TIPLERI:

Panorama Pavli Projesi Hakkında

Altınsoy İnşaat’ın ilk konut projesi olarak inşa edilen Panorama Pavli, 5 bin metrekarelik bir alan üzerinde yükselecek. Anadolu Yakası’nın hızla gelişim gözsteren bölgelerinden biri olan Pendik’te konumlanan Panorama Pavli projesi, zemin+19 kat şeklinde 2 bloktan oluşacak.

Toplam 156 konutun yer alacağı proje, tamamı 2+1 daire tipinden meydana geliyor. Projedeki daireler brüt 106 ve 109 metrekare büyüklüklere sahip olacak. Yatırımcılara banka kredisi seçeneği de sunan projedeki konutların fiyatları ise 373 bin TL’den başlıyor.

Lokasyonuyla da avantajlı bir konumda bulunan Panorama Pavli, D-100 karayolunun denize en yakın noktasında hayata geçiriliyor. Proje, metro durağına 500 metre, Pendorya AVM'ye 1 kilometre, Garanti Bankası Teknoloji Kampüsü'ne 1,1 kilometre, Neomarin AVM'ye 1 kilometre, Green Park Otel'e 1,3 kilometre, Botaş Park'a 1,6 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne ise 29 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Proje adını, eski adıyla Mavronisi olan ve halk arasında Pavli Adası olarak bilinen Pavli Burnu'ndan alıyor. Projedeki daireler 7. kat itibariyle deniz ve ismini aldığı Pavli Adası manzarasıyla yatırımcıların beğenisine sunuluyor.  Pendik’e yeni bir yaşam anlayışı getirecek olan proje, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness merkezi, basketbol sahası, açık ve kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve merkezi uydu sistemine sahip.

 

Panorama Pavli Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
373000 TL -

Panorama Pavli Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Basketbol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında