Parima Merter Projesi

Fer Yapı
Parima Merter
Zeytinburnu, İstanbul
0212 482 2020
bilgi@feryapi.com
http://www.parimamerter.com

Maltepe Mah. Eski Çırpıcı Yolu, No:8 Cevizlibağ, Maltepe, 34010 Zeytinburnu/İstanbul

KONUT SAYISI: 226
PROJE ALANI: 4183
TESLIM TARIHI: 2015-09-30
KONUT TIPLERI:

Parima Merter Projesi Hakkında

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Parima projesi İstanbul Avrupa yakasında Zeytinburnu'na bağlı Merter'de yer alıyor. 4 bin 183 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen proje 16 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Ofis ve home ofis konseptinde hayat bulan Parima Merter projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor. Banka kredisi ile home ofis olma imkanı sunulan Parima Merter projesinde firma bünyesinde de ödeme seçenekleri bulunuyor.

224 adet ofis-home ofis ve 2 adet dükkandan meydana gelen Parima Merter projesi 26 bin 249 metrekare inşaat alanına sahip. Parima Merter projesinde yer alan birimlerin büyüklükleri 45 ila 970 metrekare arasında değişiyor.

Lokasyonu ve sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken Parima Merter projesinde 2 bin 500 metrekarelik şehir bahçesi bulunuyor. Tamamı cam ve yemyeşil bir alandan oluşan bahçenin içinde toplantı salonu ve lounge alanları yer alıyor.

Merter'de E-5 aksı üzerinde yükselen Parima Merter projesi Merter metro durağına ve Cevizlibağ metrobüs durağına yürüme mesafesinde, 3. havalimanına 35 dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 5 dakika mesafede konumlanıyor.


Parima Merter Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Ofis (9500)
-

Parima Merter Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Mağaza/Ofis
Restaurant
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Yürüyüş Alanları
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında