Park Yaşam Santorini Projesi

izka inşaat
Park Yaşam Santorini
Çiğli, İzmir
444 3 893
info@izka.com.tr
http://www.parkyasamsantorini.com/

Yakakent Mah. Çiğli/izmir

KONUT SAYISI: 524
PROJE ALANI: 21000
TESLIM TARIHI: 2019-12-30
KONUT TIPLERI:

Park Yaşam Santorini Projesi Hakkında

İzka İnşaat güvencesiyle İzmir Çiğli Yakakent Mahallesi'nde inşa edilen Park Yaşam Santorini projesi toplam 21 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Park Yaşam Santorini projesinde 507 konut ve dubleksin yanı sıra 17 adet tek katlı, müstakil Santorini Evleri de inşa ediliyor. Toplam 16 blok üzerinde 524 konuttan meydana gelen projede bloklar 5 ve 8 katlı olarak dizayn ediliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 tipindeki dairelerin alanları 53 ile 114 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Fiyatları 228 bin TL’den başlayan Park Yaşam Santorini projesinden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanma olanağı da sunuluyor.

Yunanistan'ın gözde tatil beldesi Santorini'den ilham alınarak tasarlanan proje, 2 adet panoramik ve tarihi asansör temalı asansörler yer alacak Bu asansörlerle Santorini Evleri'ne çıkış yapılabilecek.

Zengin sosyal donatılara sahip olan proje yatırımcılarına ayrıcalıklı bir yaşam alanı vaat ediyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuklar için eğitici oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kafe güvenlik, kameralı güvenlik sistemi, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, merkezi ısıtma sistemi ve ısı pay ölçer bulunuyor.


Park Yaşam Santorini Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+1 (0)
228000 TL -
2+1 (0)
-
3+1 (0)
-

Park Yaşam Santorini Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında