Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'ta yeni yatırım

16 April 2018

1999 İzmit depreminden sonra şehrin yeniden inşa edilmesi adına katkı sağlayan ve bu güne kadar 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir inşaat firması, Kocaeli'ndeki yatırımlarına devam ediyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, firma Kocaeli Yuvacık'ta 2 bin konutluk yeni bir proje geliştirecek.

Firmanın faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, Kocaeli'nde sanayinin gelişmesiyle insanların alım güçlerinin de arttığını ve buna bağlı olarak kentte nitelikli konut talebinin de arttığını ifade ederek, "Kocaeli'nde konut sahibi olup nitelikli konutlarda yaşamak İstanbul'a göre çok daha kolay. Şu anda Semt Kocaeli projemizin inşaatına ve satışlarına devam ediyoruz. Bu yılın sonunda kente 10 dakika mesafedeki Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacağız" ifadelerini kullandı.

BAHÇECİK'TE DE YENİ PROJE

Gelecek projelerinde de 'Semt' markasını kullanmaya devam edeceklerini belirten Mert Pekdemir, firmanın son teknolojiyle geniş sosyal donatıların bulunacağı konut projeleri üretmeye devam edeceğinin altını çizdi.
Devam eden projelerin yanı sıra yeni projeler de hayata geçireceklerini ifade eden Pekdemir, Bahçecik bölgesinde 150 konutluk bir başka proje için ruhsat beklendiğini ve ruhsatın alınmasıyla bu projenin inşaatına da başlanacağını açıkladı.