Perola Residence projesinde fiyatlar 260 bin liradan başlıyor

13 July 2018

İstanbul Bağcılar Güneşli’de, yaklaşık 6 bin 500 metrekarelik bir arsa alanı üzerine inşa edilen Peroda Residence projesinde satışlar devam ediyor. Three Sun İnşaat ve Cihangir Eğitim Kurumları’nın birlikte hayata geçirdiği projede toplam 209 rezidans, 31 home ofis ve 2 ticari ünite yer alıyor.

1+0, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle satışa sunulan ve büyüklükleri 38 metrekare ila 231 metrekare arasında değişen konutların fiyatları ise 260 liradan başlıyor. Projedeki ticari ünitelerin fiyatları ise 400 bin liradan alıcı buluyor. 2 blok halinde inşa edilen Perola Residence projesinde yer alan konutların 3 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla kiracı bulması bekleniyor.

Perola Residence, yatırımcılarıan sunduğu imkan ve avantajlarla dikkat çekiyor. Projede konut ve ticari ünitelerin yanı sıra, çok sayıda sosyal olanak bulunuyor. Bunlar arasında fitness salonu, hamam, buhar odası, oyun parkı, açık yüzme havuzu, spa, sauna, toplantı odaları yer alıyor.

Bağcılar’ın en gözde lokasyonlarından birinde yükselen proje, bölgedeki pek çok önemli noktaya kolay ulaşım avantajı sunuyor. Atatürk Havalimanı’na yalnızca 6 kilometrelik bir mesafede bulunan Perola Residence’nin E-5 Karayolu’na uzaklığı 5, TEM otoyoluna uzaklığı ise 3 kilometre olarak ifade ediliyor.