Piyalepaşa Gayrimenkul

Piyalepaşa Gayrimenkul HAKKINDA

Piyalepaşa Gayrimenkul, yolunu 60 yıllık Polat markasının gücü, vizyonu ve misyonuyla çizmektedir. Yaptığı projelerde sadece mekânsal değil, sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimi sağlamak amacıyla hareket eden şirket, modern ve güvenle yaşanılabilecek bir yaşam alanı yaratmayı hedeflemektedir.
Kentsel dönüşümde projesi bulunan gayrimenkul, İstanbul ilinin Piyalepaşa semtinde yapılan kentsel dönüşüm de de etkin rol oynayarak Piyalepaşa İstanbul projesini hayata geçirmektedir. Proje, Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşımaktadır.
Konut, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan bir semt olarak tasarlanan proje, 82 bin metrekare alan üzerinde yer almaktadır. Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden izler taşıyan “Piyalepaşa İstanbul”, kademeli cepheleri, geniş saçakları, cumbaları, havuzları ve iç avlu sistemiyle şehrin ve semtin silüetini bozmadan, yeni bir yaşam alanı sunmayı hedeflemektedir.
“Piyalepaşa İstanbul”, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kağıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumda yer almaktadır. Bunun yanı sıra, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi semtlere de oldukça yakın bir konumda bulunmaktadır.
Piyalepaşa Gayrimenkul yaptığı projelerle çeşitli ödüllere sahip olmuştur. Yapılan çalışmalara, 2016 yılında; ‘’Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire’’ ödülü, 11. MediaCat Felis Ödüllerinde Açıkhavada Ünite Kategorileri Bölümü / Raket Kategorisinde birincilik ödülü, European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri), En yenilikçi ve değerlere saygılı proje ödülü, 28. Kristal Elma’da da Dayanıklı Tüketim kategorisinde Bronz; Ev, Konut, Mobilya Dekorasyonu kategorisinde Bronz; Büyük ve Küçük Ölçekli Ambient kategorisinde Gümüş; Açıkhava Kullanımı kategorisinde Bronz Elma ödülü, 12. Kent ve Yaşam ödülü, Basında En İyi Yüksek Bütçeli Kampanya Ödülü, Piyalepaşa İstanbul'a Las Vegas’tan "İnteraktif Hologram" Ödülü verilmiştir.
Firma Adı
:
Piyalepaşa Gayrimenkul
Telefon
:
8506220404
E-posta
:
info@piyalepasa.com.tr
Adres
:
İstiklal Mah. Piyalepasa Bulvarı 20/1A Beyoğlu İstanbul

Piyalepaşa Gayrimenkul Projeleri