Piyalepaşa İstanbul'da Ev Sahipleri Kahvaltıda Bir Araya Geldi

08 May 2017

Piyalepaşa ve Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde ev sahipleri yeni bir etkinliğe imza attı...

Piyalepaşa İstanbul’dan ev sahibi olanlar ve projeyle ilgilenen dostları geniş katılımlı bir kahvaltıda bir araya geldiler.Mahalle kültürünü yaşatmak için bir araya gelen ev sahipleri kahvaltıya geniş katılım gösterdi.

Bölgenin önemli yatırımlarından biri olan Piyapaşa İstanbul'da ikinci etap satışları devam ediyor.Özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi özelliğine sahip proje 4 milyar yatırıma sahip. Piyalepaşa İstanbul’da konutların metrekare birim fiyatı 10 bin 500 TL’den, rezidansların ise 13 bin TL’den başlıyor. Piyalpaşa İstanbul'da 1+0,1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.Projede toplam 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis,otel ve alışveriş alanları da yer alıyor.

MERKEZİ KONUMDA YER ALIYOR

Piyalepaşa İstanbul projesi Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkânı sunan proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor.