Piyalepaşa İstanbul'un güncel fiyat listesi açıklandı

29 July 2017

Gayrimenkul sektöründe 60 yıldır hizmet veren Polat tecrübesiyle Beyoğlu’nda hayata geçirilecek Piyalepaşa İstanbul’un yapımı ve satışları hız kesmeden sürüyor. Proje, İstanbul’un en merkezi noktalarından biri olan Beyoğlu’nda modern mimari konsepti ile ön plana çıkıyor. Yükseldiği konumun çehresine farklı bir hava katacak olan Piyalepaşa İstanbul, örnek dairesinde sanal tur yapabilirsiniz.

4 MİLYAR TL’LİK YATIRIM

İstanbul Beyoğlu’nda 82 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje, konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağı alanlarını kapsıyor. Projedeki ev sayısı 760, rezidans sayısı ise 190 olarak belirlendi. Piyalepaşa İstanbul projesi, 4 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek.

İKİ FARKLI ÖDEME SEÇENEĞİ

Projeden ev sahibi olmak isteyenlere banka kredisi seçeneği de sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul projesinin Garanti Bankası, İş Bankası ve Ziraat Bankası'yla anlaşması bulunuyor. Projeden konut almak isteyenlere sunulan diğer seçenekte ise, daire bedelinin yüzde 35'i peşin kalan bölüm 24 ayda, daire bedelinin yüzde 50'si peşin kalan bölüm 36 ayda sıfır faizle ödeme yapılabiliyor.

Piyalepaşa İstanbul'un güncellenen konut ve rezidans fiyatları ise şu şekilde: