Porta Vadi Kâğıthane 0 faiz 0 peşinat fırsatıyla satışta

04 January 2018

Tüm Yapı imzasıyla hayata geçirilen Porta Vadi Kağıthane projesi İstanbul’un son zamanlarda dikkat çeken lokasyonlarından biri olan Kâğıthane’de yükseliyor. Yaşam alanı geliştirme işine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Tüm Yapı Porta Vadi projesini 165 milyon TL yatırımla hayata geçiriyor. Projenin teslimatlarının ise 2018 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Lokasyon olarak da yatırımcılara kâr sağlayacak olan proje, Cendere Caddesi üzerinde Belgrad Ormanı ve Sadabat Deresi’ne komşu olarak yükseliyor. Porta Vadi Kâğıthane projesi konut, ofis ve mağaza karma olarak inşa ediliyor. Proje, Levent ve Maslak’a 2 dakika mesafede, Haliç-Kemerburgaz Dekovil Hattı, Dolmabahçe-Ayazağa Karayolu Tüneli, Hasdal-Ümraniye Tüp Geçidi, havaray ve metro gibi ulaşım akslarının ise yanı başında konumlanıyor. İnşa çalışmaları başlayan Porta Vadi Kâğıthane projesinde 76 konut, 166 ofis ve 20 mağaza yer alıyor.

PEŞİN ALIMLARA YÜZDE 25 İNDİRİM

Toplam 34 dönüm arsa üzerine hayata geçirilen Porta Vadi Kâğıthane projesinde farklı büyüklüklerdeki ofis ve mağazaların yanı sıra yatırımcılara 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri de sunuluyor. Projedeki konutların metrekareleri ise 95 ile 310 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor. Fiyatları 900 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişen projede 30 Mart 2018 tarihine kadar ‘0’ peşinat ve ‘0’ faiz fırsatı sunuluyor. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 25 indirim ve şirket bünyesinde 36 ay vade seçeneği de bulunuyor.