Portmarin Mavişehir Projesi

Katal inşaat
Portmarin Mavişehir
Karşıyaka, İzmir
0530 667 62 34
nfo@portmarinmavisehir.com
http://www.portmarinmavisehir.com

Mavişehir Mahallesi Karşıyaka/İzmir

KONUT SAYISI:
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2019-12-30
KONUT TIPLERI:

Portmarin Mavişehir Projesi Hakkında

Portmarin Mavişehir projesi, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yer alan Mavişehir Mahallesi'nde denize sıfır bir lokasyonda kuruluyor. İnşaat çalışmalarının başladığı projede konut teslimlerinin 2019 Aralık'ta yapılması hedefleniyor.

25 katlı tek kule tasarımı ile hayat bulan Portmarin Mavişehir projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipli lüks daireler yer alacak. Katal İnşaat imzası taşıyan projede konut büyüklükleri ve kat planları henüz açıklanmadı.

Mayıs 2018 itibariyle ön talep toplanan Portmarin Mavişehir projesinde konut fiyatları ve ödeme seçenekleri henüz Katal İnşaat tarafından duyurulmadı. Projenin önümüzdeki aylarda lansman dönemine girmesiyle detaylı bilgilerin paylaşılması bekleniyor.

Denize sıfır, eşsiz bir manzarayı yatırımcısına sunacak Portmarin Mavişehir projesi, Karşıya'da lüks ve seçkin hayatın yeni adresi olmaya hazırlanıyor. "Denizi Görün, Denizi Duyun, Denizi Koklayın, Denize Dokunun…" sloganı ile hayata geçirilmeye hazırlanan proje, kapanmaz deniz manzarasının yanı sıra gündelik hayatın rahat bir şekilde yaşanmasını sağlayacak merkezi bir noktada yer alıyor.

Portmarin Mavişehir projesinde yer alacak sosyal donatılar henüz firma tarafından duyurulmadı.

Portmarin Mavişehir Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Portmarin Mavişehir Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Spor
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark