Portmarin Mavişehir projesi denize sıfır noktada rezidans hayatı sunuyor

12 May 2018

Katal inşaat tarafından inşa edilen Portmarin Mavişehir projesi, Karşıyaka'nın Mavişehir Mahallesi'nde deniz sıfır bir noktada hayat buluyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede anahtar teslimlerinin 2019 yılının sonunda yapılması hedefleniyor.

Portmarin Mavişehir projesinde yatırımcılara 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipli daireler sunulacak. Modern tasarım çizgileri etrafında oluşturulan daireler ile konforlu ve lüks yaşam birlikte sunulacak.

ÖN TALEPLER TOPLANIYOR

Konut satış fiyatları ve ödeme seçeneklerinin henüz açıklanmadığı Portmarin Mavişehir projesinde ön talep toplama dönemi sürüyor. Projenin önümüzdeki aylarda lansman dönemine girmesiyle fiyatların kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. Öte yandan projede kaç adet konutun hayata geçirileceği ve kat planları konusunda da resmi bilgiler paylaşılmadı.



İzmir'in konut piyasasının hareketli olduğu ilçesi Karşıyaka'da hayata geçirilecek Portmarin Mavişehir projesi, yatırımcısına kapanmaz deniz manzarasının yanı sıra avantajlı bir noktada merkezi yaşam sürme şansını sunuyor. Proje birçok okul, hastane, banka gibi kurumlara yürüme mesafesinde bulunuyor. Bölgede faaliyet gösteren gayrimenkul uzmanları, projenin anahtar tesliminden sonra prim yapabileceği düşüncesindeler.

Portmarin Mavişehir projesinin yaşam alanında her yaştan bireye hitap edecek sosyal donatılar sunulacak. Projede yer alacak sosyal donatıların da projenin lansman toplantısında açıklanması bekleniyor.