Pukka Perla Projesi

Ege Grup
Pukka Perla
Bodrum, Muğla
0252 358 58 84
info@egegrupinsaat.com
http://pukkabodrum.com/proje/pukkaperla-2/

Konacık Mah. Yahya Kemal Beyatlı Sok. No:6 Bodrum/Muğla

KONUT SAYISI: 18
PROJE ALANI: 18000
TESLIM TARIHI: 2017-08-01
KONUT TIPLERI:

Pukka Perla Projesi Hakkında

Ege Grup İnşaat’ın tecrübeleriyle, Bodrum Konacık mevkiinde hayata geçirilecek olan Pukka Perla projesi, müstakil villalardan oluşuyor. Toplam 18 villadan oluşan Pukka Perla projesindeki, 3+1 villalar 150 metrekare tek katlı, 5+2 villalar ise 330 metrekare dubleks olarak dizayn edilerek inşa ediliyor. Proje, 18 bin metrekare arsa üzerine kuruluyor.

Banka kredisine uygun olan villaların fiyatları ise 1 milyon 900 bin TL ile 2 milyon 900 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Hem oturum hem de yatırım amacıyla alınabilecek olan konutlarının kira getirisinin ise 6 bin TL’den başlaması öngörülüyor.

Hemen teslim avantajı ile satışa çıkarılan konutlar lüks yaşamın anahtarını sunuyor. Zengin sosyal donatılarıyla yatırımcılarına konforlu bir yaşam alanı inşa eden proje, akıllı ev sistemleriyle de zenginleştirildi. Özgün ve modern tasarımın birleşiminden oluşan Pukka Perla projesi, yüksek tavanlara sahip şömineli salonlarıyla yaz kış ferah ve sıcak bir ortamda yaşamanızı sağlayacak. Özel tasarım mutfaklarıyla da yatırımcıların dikkatini çekecek olan proje, jeneratör sistemiyle yaşama kesintisiz bir şekilde devam etmenizi sağlıyor.

Ayrıca Pukka Perla projesinde güneşlenme terasının yanı sıra arazinin eğiminin efektif kullanımıyla manzaraya hâkim olan ve her bir villanın kendine özel havuzu da bulunuyor.

 

Pukka Perla Projesi Nerede

Fiyat Listesi

3+1 (0)
1900000 TL -
5+2 (0)
- 2900000 TL

Pukka Perla Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Villa
Spor
Sağlık
Özel
Hemen Teslim