Q Studio Esentepe Projesi

Toya Yapı
Q Studio Esentepe
Şişli, İstanbul
0212 229 66 77
info@qstudioesentepe.com
http://www.qstudioesentepe.com

Esentepe Mahallesi Dergiler Sokak Q Studio Projesi Şişli/İstanbul

KONUT SAYISI: 37
PROJE ALANI: 4000
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Q Studio Esentepe Projesi Hakkında

İstanbul Avrupa yakasında Şişli Esentepe'de hayata geçirilen Q Studio Esentepe projesi Toya Yapı imzası taşıyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği proje 4 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor.

5 katlı tek blok halinde yükselen Q Studio Esentepe projesi toplam 37 konuttan meydana geliyor. Q Studio Esentepe projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Q Studio Esentepe projesinde stüdyolar 42 ila 61,5 metrekare, 1+1 daireler 43,5 ila 100,5 metrekare, 2+1 daireler ise 78 ila 124,5 metrekare, 3+1 dubleks daireler ise 138 metrekare alanlarla dizayn edildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık imzasu taşıyan Q Studio Esentepe projesinin iç tasarımı ise Porsche Design Studio tarafından yapıldı. Akıllı ev sistemine sahip olan projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor.

LEED for Homes sertifikası bulunan Q Studio Esentepe projesinden yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Kalan tutar banka kredisi ile 120 aya kadar taksitle ödenebiliyor.

Esentepe'de yükselen Q Studio Esentepe projesi Büyükdere Caddesi'ne, Gayrettepe metro durağına ve metrobüse yürüme mesafesinde, Taksim ve Maslak'a 10 dakika, Boğaz'a 12 dakika mesafede konumlanıyor.


Q Studio Esentepe Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+0 (5500)
-

Q Studio Esentepe Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Çocuk Yüzme Havuzu
Restaurant
Eğlence Merkezi
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Kapalı Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Hemen Teslim
Satışta