Qent Mecidiyeköy Projesi

Toya Yapı
Qent Mecidiyeköy
Şişli, İstanbul
0553 563 29 15
info@toyayapi.com
http://qentmecidiyekoy.com/

Fulya Mah. Likör Yanı Sok. No:5 Mecidiyeköy-Şişli/İstanbul

KONUT SAYISI: 35
PROJE ALANI: 1000
TESLIM TARIHI: 2018-12-31
KONUT TIPLERI:

Qent Mecidiyeköy Projesi Hakkında

Toya Yapı imzasıyla Mecidiyeköy'de inşa edilen Qent Mecidiyeköy projesi 35 konut ve ofisten oluşuyor. Tek bloktan meydana gelen Qent Mecidiyeköy projesinde konut ve ofislerin yanı sıra 6 ticari ünite de bulunuyor. Projedeki stüdyo daireler 65 metrekare, 1+1 daireler 75 metrekare, 2+1 dubleksler ise 131 metrekare büyüklükte tasarlanıyor.

Kişiye özel ödeme koşulları sunan projedeki konutların en düşük metrekare birim fiyatı ise 3 bin 400 dolar olarak belirleniyor. Qent Mecidiyeköy projesinin yatırımcısına yüzde 30 oranında prim kazandırması öngörülüyor.

Metro ve metrobüse yürüyüş uzaklığındaki konumuyla dikkat çeken Qent Mecidiyeköy projesi avantajlı bir noktada yükseliyor. Ayrıca proje, şehrin en popüler alışveriş merkezlerine, sağlık kuruluşlarına ve eğitim kurumlarına oldukça yakın bir noktada bulunuyor. Yatırımcılarına konforlu bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen proje bina özellikleri olarak su deposu, hidrofor, jeneratör, asansör, lobi ve resepsiyon gibi özellikler de sunuyor. Sosyal donatılarıyla da ön plana çıkan Qent Mecidiyeköy projesinde sauna, Türk hamamı, sinema, güvenlik sistemleri ve kapalı otopark da yer alıyor.


Qent Mecidiyeköy Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Qent Mecidiyeköy Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Hamam
Spor
Sauna
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında