Quantum projesinin fiyatları 269 bin TL'den başlıyor

31 October 2017

Adana'da hayata geçirilen Quantum projesi, Yıldırım Önder İnşaat güvencesini taşıyor. 90 konuttan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 dairelerin yanı sıra 4+1 ve 5+1 bahçe dubeleksli daireler bulunuyor. 7 bin 250 metrekarelik arsa üzerinde yükselen projedeki dairelerin net büyüklükleri ise 2+1 dairelerde 100 metrekare, 3+1 dairelerde 123 metrekare olacak şekilde tasarlanıyor.

QUANTUM PROJESİ FİYAT LİSTESİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Anahtar teslim tarihinin henüz açıklanmadığı Quantum projesinde inşaat çalışmalarının yanı sıra daire satışları da devam ediyor. Projede fiyatlar 269 bin TL'den başlayarak 975 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Banka kredisi kullanarak konut sahibi olmanın mümkün olduğu projede aynı zamanda firma tarafından kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.



ADANA'DA MODERN YAŞAMIN KAPILARINI AÇAN PROJE

Adana'nın Seyhan ilçesinde konumlandırılan Quantum projesi, bina ve daire özelliklerinin yanı sıra yaşam alanında barındırdığı sosyal donatılarla da dikkat çekiyor. Projedeki bina ve dairelerde merkezi ısıtma sistemi, hidrofor, jeneratör, asansör, sprinkler sistemi, merkezi uydu sistemi, 3'lü ankastre, giyinme odası, ebeveyn banyosu gibi teknik olanaklar sağlanıyor.

22 katlı 2 blok tasarımına sahip Quantum projesinin yaşam alanında ise açık yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, çocuk yüzme havuzu ve oyun alanı, basketbol ve voleybol sahası, yürüyüş parkuru, yeşil alan, sosyal tesisler, güvenlik gibi sosyal donatılar bulunuyor.