Quasar İstanbul’da Cityscape Turkey Fuarına Özel Fırsatlar

24 March 2016

Mecidiyeköy'de eski likör fabrikası arazisinde yükselen Quasar istanbul projesi Cityscape Turkey fuarında ziyaretçilerine özel imkanlar sunuyor...

İstanbul Mecidiyeköy'de yaşama geçirilen Quasar İstanbul projesi Cityscape Turkey'de yerini aldı.

Viatrans tarafından hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi eski likör fabrikası arazisi üzerinde yükseliyor. Teslimlere yaklaşılan Quasar İstanbul projesi 23 bin 700 metrekare alan üzerinde yaşama geçiliyor.

Toplam 4 bin 300 metrekarelik sosyal alan katı ve 5 bin 789 metrekarelik özel kat bahçeleri yeşili şehrin merkezine taşıyan proje 257 konut, 58 ofis ve 25 ticari alandan meydana geliyor.

Quasar İstanbul projesi 'Quasar Residences' ve 'Fairmont Hotel ve Residences' olmak üzere iki kuleden oluşuyor. Projede yer alan dairelerin alanları 116 metrekare ile 518 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Fuar hakkında değerlendirmede bulunan Viatrans Genel Müdürü Pınar Aybek, " 59 ülkeden toplam 1.000 yabancı ziyaretçinin kayıt yaptırdığını biliyoruz. Biz de yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören bir markayız. Her 3 Körfez yatırımcısından 1'inin ilgisini çeken 'Quasar İstanbul'da fuara özel bir takım imkanlar sunuyoruz" dedi.

KATARLI YATIRIMCI 3 KATI SATIN ALDI

Katar'da katıldıkları bir fuarda tanıştıkları yatırımcıyı Türkiye'ye davet ettiklerini anlatan Pınar Aybek, bu yatırımcının oturmak amacıyla Quasar İstanbul'dan toplam 3 katta bulunan daireleri satın alarak yılın yarısını İstanbul’da geçirme kararı verdiğini söyledi.