Rast Avend Çayyolu projesi lansman dönemi fırsatlarıyla satışta

11 December 2017

Rast Grup imzası taşıyan Rast Avend Çayyolu projesi, 10 bin metrekarelik alan üzerinde kuruluyor. Bölgede fonksiyonel, dev bir yaşam alanı hayata geçirecek projede 113 konut, 15 ofis ve 16 adet cadde dükkan inşa ediliyor.

Modern tasarımı ile dikkat çeken Rast Avend Çayyolu projesinde 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleks konutlar yer alıyor. Yatırımcısına lüks yaşamın yanı sıra ferah bir yaşam alanı da sunmayı amaçlayan projedeki dairelerin büyüklükleri, 76 metrekareden başlayarak 318 metrekareye kadar yükseliyor.

RAST AVEND ÇAYYOLU FİYAT LİSTESİ VE ÖDEME SEÇENEKLERİ

Anahtar teslimlerinin 2018 yılının sonunda yapılması hedeflenen Rast Avend Çayyolu projesinde inşaat çalışmalarının yanı sıra satışlar da sürüyor. Projedeki konutların fiyat listesi şu şekilde:

2+1 konutların fiyatları 330 bin TL ile 704 bin TL arasında,
4+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 068 bin TL ile 1 milyon 408 bin TL arasında,
5+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 900 bin TL ile 2 milyon 100 bin TL arasında değişiyor.



Lansman dönemine özel yüzde 5 indirim fırsatının sunulduğu projede Rast Grup tarafından kişiye özel ödeme imkanları da tanınıyor. Ayrıca yatırımcılar banka kredisi kullanarak da projeden konut sahibi olabiliyorlar.

BAŞKENT ANKARA'DA ULTRA LÜKS YAŞAM FIRSATI

Ankara'nın en nezih bölgeleri arasında gösterilen ve son yıllarda birçok markalı konut projesinin yükseldiği Çayyolu'nda konumlandırılan Rast Avend Çayyolu projesi, aynı zamanda yatırım amaçlı proje profili de çiziyor. Bölgede faaliyet gösteren gayrimenkul uzmanları, projenin anahtar tesliminden sonra yüzde 25 oranında prim yapabileceği düşüncesindeler. Öte yandan projedeki kira getirisi de 2 bin 500 TL ile 3 bin 500 TL arasında olması düşünülüyor.

Modern ve lüks konutlarında yatırımcılarına tarifsiz bir yaşamın kapılarını açmaya hazırlanan Rast Avend Çayyolu projesinin yaşam alanında ise projeyi daha da kaliteli hale getirecek sosyal imkanlar sunuluyor. 7/24 güvenlik, kapalı otopark, resepsiyon, lobi gibi imkanların sağlandığı projede fitness merkezi, çocuk oyun alanı, sosyal tesis alanları gibi donatılar bulunuyor.