Renovia istanbul Projesi

Vartaş
Renovia istanbul
Kadıköy, İstanbul
444 99 02
info@vartas.com.tr
http://renoviaistanbul.com.tr

Dumlupınar Mah. Mandıra Caddesi Fikirtepe Kadıköy

KONUT SAYISI: 1071
PROJE ALANI: 25125
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Renovia istanbul Projesi Hakkında

25 bin 125 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Renovia İstanbul projesi İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yer alıyor.

Vartaş Yapı tarafından yaşama geçirilen Renovia İstanbul projesi toplam bin 71 adet konut ve 29 adet ticari birimden meydana geliyor. 180 bin 691 metrekare inşaat alanına sahip olan projede 4 bin 197 metrekare ticari alanlara, 5 bin 745 metrekare peyzaj alanına, 2 bin 115 metrekare sosyal tesis alanına ayrıldı.

Renovia İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve loft daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 49 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor.

Marmara Denizi, Adalar, Tarihi Yarımada ve İstanbul manzarasına sahip olan Renovia İstanbul projesi Tabanlıoğlu Mimarlık imzası taşıyor. 300 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Renovia İstanbul projesinde ön talep süreci devam ediyor.

Renovia İstanbul projesi metrobüse ve metroya 1 kilometre, Bağdat Caddesi'ne ve Kadıköy'e 3 kilometre, Kalamış Marina'ya 4 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 8 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Taksim'e 18 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 30 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 33 kilometre mesafede konumlanıyor.

Renovia istanbul Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Renovia istanbul Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Mağaza/Ofis
Restaurant
Spor
Yürüyüş Alanları
Kapalı Yüzme Havuzu
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında