Resim İstanbul projesinde indirim fırsatı sunuldu

17 April 2019

İstanbul'un gelişmekte olan ilçesi Sancaktepe'de Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim istanbul projesinde yeni fırsat dönemi başladı. Uygun fiyatlarla ev sahibi olmak isteyen yatırımcılara sunulan kampanyada şu imkanlar sağlanıyor:

1- Dairelerde yüzde 20 indirim,
2- Yüzde 0,98 faizli 120 ay vade seçeneği,
3- Kişiye özel kolay ödeme seçenekleri.

81 bin 433 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde 1310 konut bulunuyor. Projede yatırımcılara 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipi seçenekli daireler sunuluyor.

UYGUN FİYATLARLA LÜKS SİTE YAŞANTISI

Konut ve tapu teslimlerinin hemen yapıldığı Resim İstanbul projesinde uygun fiyatlar dikkat çekiyor. Projede başlatılan kampanya gereği konut fiyatları 342 bin TL'den başlayarak konut tipi ve özelliğine göre yükseliyor.



AYDOS ORMANI'NA KOMŞU PROJE

İstanbul şehir hayatı stresinden uzak, huzur dolu bir yaşamın kapılarını yatırımcılarına sunan Resim İstanbul projesi, aynı zamanda doğa ile iç içe bir yaşam da sağlıyor. Aydos Ormanı'na komşu olan projenin yaşam alanında ise yüzde 81'lik bölüm yeşil alana ayrılmış durumda.

Resim İstanbul projesinin sosyal donatıları arasında ise açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, bisiklet parkuru, tenis kortu, hamam, sauna, cep sinema, çocuk oyun alanı, açık hava sineması, tematik bahçeler, fitness merkezi, dinleme locaları gibi çok sayıda imkan bulunuyor.