Roya Nova Rezidans yüksek kazançla yatırımcıyı buluşturuyor

21 December 2017

‘Kalite yapımızda var’ anlayışıyla gayrimenkul sektöründe projelere imza atan Roya Yapı ilk büyük markalı konut projesi olan Roya Nova Rezidans projesini lansmanını düzenlendi. Yatırımcılar tarafından da ilgiyle karşılanan ve İstanbul Finans Merkezi’nin yanı başında inşa ediliyor.

Roya Nova Rezidans projesinin satışının yüzde 40’ını tamamladıklarını dile getiren Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, “Projemizin sahip olduğu yüksek kalite ve sunduğu yüksek kazançla bölgenin yıldızı olacağına inanıyoruz. Çünkü yatırımcılara sadece bir konut projesi değil yaşamın değerini yükselterek zirveye taşıyan benzersiz bir yaşam konsepti sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Tago Mimarlık, Ared Yapı ve DRS Yapı’nın ortak güç birliğinin bir yansımasını oluşturan Roya Nova Rezidans projesi sektöre yeni bir kulvar kazandırmayı amaçlıyor. Proje, hem mimari tasarımı hem de lokasyonuyla yatırımcıya sunduğu yüksek kazanç potansiyeliyle dikkat çekiyor.

Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, projenin her yönüyle sektöre yepyeni bir bakış açısı kazandırdığının altını çizerek, “İlk olarak arazi belirleyerek işe başladık. İkinci aşamada projenin detaylarını oluşturduk. Arazi seçiminde İstanbul Finans Merkezi’nin yatırım değeri açısından getirisi yüksek, hızla değerlenen bir bölgede olması bizi çok heyecanlandırdı. Biz de mimarlık ve mühendislik açısından sahip olduğumuz güçlü donanımımızı bölgeye kazandırmak istedik” diye ekledi.

“YAŞAMIN YÜKSELEN DEĞERİ”

Aykanat, sektörde ilk kez yatırımcıları ve mimarlarla aynı platformda buluştuklarını söyleyerek, “Roya Nova Rezidans, ilk büyük markalı konut projemiz olarak sektörde yeni bir açılım kazandırıyor. Projemiz, mimarlarımızın kendi beğenileri ve kalitelerine göre çizilerek yatırımcılarla buluşuyor. Bu nedenle sloganımızı da ‘Yaşamın yükselen değeri’ olarak belirledik” dedi.