Royal Group 2 projesiyle birden Avrupa’dan ödülle aldı

31 October 2017

Royal Group, hayata geçirdiği ilk 2 projesiyle, dünyanın en prestijli emlak ödülleri olarak kabul edilen International Property Awards’da (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) aldığı 2 Avrupa birinciliği elde ederek büyük bir gururla döndü.

Dünya genelinde ‘İnşaatın Oscar’ları olarak bilinen ve sektörün en saygın ödülleri arasında yer alan Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri ( International Property Awards) bu yıl 22. kez düzenlendi. Dünya genelinde en iyi projelerin yarıştığı ve uluslararası arenada büyük yankı yaratan yarışma İngiltere’de yapıldı.

2 FARKLI PROJE İLE ÖDÜL

Royal Group da Türkiye’yi 2 ayrı rezidans projesiyle temsil etti. Royal Group, toplamda 7 farklı kategoride mücadele ederken, ilk projesi Sky Blue istanbul ile ‘Çoklu Konut Mimari’( Architecture Multiple Residence), ikinci projesi olan Royal Garden Kartal ile Yüksek Katlı Konut Geliştirme (Residential High-rise Development) alanında birincilik ödüllerini aldı.

Royal Group imzası taşıyan ve ilk projesi olma özelliği de bulunan Sky Blue İstanbul ve hemen ardından Kartal’da yükselen projesi Royal Garden Kartal ile zincirleme ödüller kazandı. Ödüller, İngiltere Kraliyet Ailesi tarafından kazananlara takdim edildi.

Toplam 80 kişilik profesyonel bir heyetten oluşan uluslararası jüride; Caithness Lordu, Liverpool Lordu, Google İngiltere’den James Bacon, İngiliz Uluslararası Gayrimenkul Uzmanları Federasyonu Başkanı Peter Bolton King ve İngiltere Parlamentosundan birçok saygın isim bulunuyor.

“ULUSLARARASI BOYUTTA ÖNEMLİ BİR TANITIM”

Kazandıkları önemli iki ödülün hakkında konuşan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Öncelikle böylesine prestijli bir yarışmada ülkemizi temsil ediyor olmak gurur verici. Birçok dünya deviyle birlikte yarışıp bu ödülleri almak ise ayrı bir mutluluk. Royal Group olarak, Royal Garden Kartal ve Sky Blue Rezidance projeleriyle ‘Çoklu Konut Mimari’ ve ‘Yüksek Katlı Konut Geliştirme’ alanında birincilikler kazandık. Uluslararası boyutta önemli bir tanıtım imkânı elde ettik. Dünyanın lokomotif sektörlerinden gayrimenkul alanında düzenlenen bu organizasyonlarda yer almayı hem markamız hem de ülkemiz adına önemli kazançlar olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.