Saklı Koru Bodrum Projesi

Eksa Ekşioğlu İnşaat
Saklı Koru Bodrum
Bodrum, Muğla
0 532 334 30 30
info@saklikorubodrum.com
http://saklikorubodrum.com/

Yalıkavak Mahallesi 48990 Bodrum/Muğla

KONUT SAYISI: 26
PROJE ALANI: 65000
TESLIM TARIHI: 2019-06-30
KONUT TIPLERI:

Saklı Koru Bodrum Projesi Hakkında

Eksan Ekşioğlu İnşaat tecrübesiyle inşa edilecek olan Saklı Koru Bodrum projesi yükseliyor. Bodrum'da yaşamak isteyenlere ayrıcalıklı bir fırsat sunmayı hedefleyen proje toplam 65 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Saklı Koru Bodrum projesindeki konutlar 122 metrekare ile 362 metrekare arasında değişiklik gösteren farklı konutlardan oluşuyor. Projedeki konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde dizayn ediliyor. Naturel yaşama ön planda tutulduğu Saklı Koru Bodrum projesi içerisinde yaşayacaklara doğayla iç içe yaşama alanı inşa ediliyor. 

Saklı Koru Bodrum projesinde fiyatlar ve ödeme koşulları henüz belli olmayan projenin detaylarının yakın zamanda açıklanması bekleniyor. 

Proje, 4 adet 2 kat, 22 adet 3 katlı konutlardan meydana geliyor. Ege konseptiyle oluşturulan bahçelerle ayrıcalıklı bir görünüme kavuşan projede zengin doğa ve çeşitli meyve ağaçları ile naturel yaşam alanı oluşturuluyor. Projesindeki sosyal donatılar arasında fitness merkezi, spa merkezi, güneşlenme terasları, açık ve çocuk yüzme havuzu, fin hamamı, yürüyüş parkuru, sosyal tesis bulunuyor. Ayrıca konfor ortamı oluşturmayı hedefleyen projede su deposu, jeneratör, asansör, sprinkler sistem, ankastre beyaz eşya, intercom sistemi ve merkezi klima bulunuyor. 

Lokasyonuyla da dikkat çeken Saklı Koru Bodrum projesi Yalıkavak Marina'ya 5 dakika, Yalıkacak ana artere 1 dakika, Bodrum'a 20 dakika, havalimanına ise 50 dakika yakınlıkta konumlanıyor. 

Saklı Koru Bodrum Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
-
3+1 (0)
-
4+1 (0)
-

Saklı Koru Bodrum Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Sosyal Tesis
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Hamam
Spa Merkezi
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında