Şanlıurfa’da TOKİ Konutları Sahiplerini Buldu

19 September 2014

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Hilvan'da Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan 195 adet konutun kura çekim törenine katıldı.

Vali Küçük; ev sahibi olacak olan vatandaşların evlerinde mutluluk ve huzur içinde yaşamaları ve hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Hilvan Kapalı Spor Salonunda yapılan törene Vali İzzettin Küçük'ün yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve kuraya hak kazanan vatandaşlar katıldı.

VALİ'DEN MESAJLAR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Vali Küçük; ev sahibi olacak olan vatandaşların evlerinde mutluluk ve huzur içinde yaşamaları ve hayırlı olması dileklerinde bulundu.

BÖLGEDEN AYRILMAK İSTEMEYECEKLER

Hilvan'ın 2013'ten bu yana çehresinin değiştiğini dile getiren Vali Küçük, yapılan yatırımlar sayesinde Hilvanlıların artık Hilvan'dan ayrılmak istemeyeceğini belirtti.

BAŞVURU YAPANLAR KURALARI ÇEKTİ

Yapılan konuşmaların ardından noter huzurunda 195 adet konutun kuralarının çekilmesine geçildi. Vali İzzettin Küçük'ün ilk kurayı çekmesinin ardından davetlilerle birlikte başvuru yapan vatandaşlar da kuraları çekerek ev sahibi olan isimleri belirlediler.(İHA)