Şekerbank’tan Satılık 778 Gayrimenkul

16 November 2015

Şekerbank 64 ilde toplam 778 adet gayrimenkulünü 24 Kasım'da satışa çıkarıyor...

Şekerbank toplam 778 adet gayrimenkulünü açık arttırmayla satışa çıkarıyor. 64 ilde yer alan gayrimenkullerin arasında konut, iş yeri ve arsalar bulunuyor. Satışa söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 24 Kasım 2015 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Şekerbank'ın 778 gayrimenkulü İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerin yanı sıra Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Hatay, Gümüşhane, Isparta, Iğdır, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Sivas, Rize, Tekirdağ, Trabzon, Tokat, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak'ta yer alıyor.

İhaleye çıkacak gayrimenkuller arasında Elazığ Merkez'de yer alan 61 metrekarelik arsa 500 TL ile en düşük fiyata sahip gayrimenkul. En yüksek fiyatlı gayrimenkul ise Bursa Yenişehir'de yer alan 5 bin 841 metrekarelik tek katlı depo alanı ve arsası. Gayrimenkul için istenen fiyat 5 milyon 900 bin TL.

Gayrimenkullerin satış ihalesi İstanbul Yenibosna'daki Eskidji'de yapılacak ve aynı zamanda www.eskidji.com internet adresi üzerinde canlı yayınlanacak.

MÜZAYEDE ŞARTNAMESİ İÇİN TIKLAYINIZ