Semt Kocaeli projesinde konut teslimleri başladı

28 December 2018

Pekdemir inşaat imzasıyla Kocaeli'nin Çayırköy bölgesinde inşa edilen Semt Kocaeli projesi, planlanan teslim tarihi olan Mart 2019'dan önce konut teslimlerine başladı. Özgür Kocaeli'nin aktardığı habere göre, proje 540 gün içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslimler başladı.

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, 280 dairelik projenin yaklaşık 540 günde bitirilmesiyle ortalama 2 günde 1 dairenin inşa edildiği bir inşaat hızı ile projeyi tamamladıklarını ifade etti. 2017 Nisan'da projenin lansmanın yapıldığını hatırlatan Pekdemir, 18 ay gibi bir sürede 6 katlı 15 bloktan oluşan projelerinin hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

"FİNANSAL DENGELERİMİZ KORUDUK"

'Pekdemir Güvence Sistemi' olarak tanımladıkları bir sistemden bahseden Mert Pekdemir, "Teknolojik altyapımız, müşterilerimizden elde ettiğimiz geri bildirimleri değerlendirerek, inşaat, satış ve satış sonrası ile ilgili kalite standartlarımızı geliştirmemizi sağladı. Malzeme seçiminden, tedarik zincirine, imalattan, pazarlamaya kadar, tüm süreçlerimizde kalite standardına ulaşmamız, bize büyük hız kazandırıyor. Bu sayede, inşaat sektöründeki yüksek maliyet artışlarına karşın, finansal dengelerimizi koruyarak, Semt Kocaeli projemizde olduğu gibi, müşterilerimize dairelerini erken teslim ederek, yatırımlarının da erkenden değer kazanmaya başlaması avantajını da sağlamış olduk" ifadelerini kullandı.



UYGUN FİYATLARLA LÜKS YAŞAM

Semt Kocaeli projesinde kalan konutların satışının devam ettiği öğrenildi. Projede uygun fiyatlar dikkat çekerken firma bünyesinde yatırımcılara kolay ödeme imkanları da sağlanıyor.