Serapark 4 fiyatları 530 bin TL'den başlıyor

10 May 2018

Adana'da birçok konut projesi hayata geçiren Adana Grup İnşaat imzası ile kurulan Serapark 4 projesi, Seyhan'da hayata geçirildi. 74 konuttan oluşan projede anahtar teslimleri hemen yapılıyor.

Merkezi bir lokasyonda lüks ve güvenli bir site yaşantısı sunan Serapark 4 projesinde 4+1 konut tipli daireler hayata geçirildi. Dairelerin büyüklükleri ise 225 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.

SERAPARK 4 FİYAT LİSTESİ

Anahtar ve tapu tesliminin hemen yapıldığı projede kalan konutların satışları devam ediyor. Serapark 4 fiyatları 530 bin TL'den başlayarak konut özelliğine göre 650 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Banka kredisi kullanımına uygun durumda olan projede Adana Grup İnşaat tarafından uygun taksit seçenekleri de yatırımcılara sunuluyor.



İLÇENİN MERKEZİNDE LÜKS SİTE YAŞANTISI

5 bin 530 metrekarelik arsa üzerinde 3 blok tasarımı ile kurulan Serapark 4 projesi, Gürselpaşa Mahallesi'nde konumlandırıldı. Okul, hastane, banka, market, eczane gibi kurum ya da kuruluşlara yakınlığıyla dikkat çeken proje, toplu taşıma noktalarına da yürüme mesafesinde bulunuyor.

Aile yaşantısına uygun şekilde oluşturulan Serapark 4 projesinde çok sayıda sosyal donatı hayata geçirildi. İşte projedeki donatı listesi:

- Açık-kapalı-çocuk yüzme havuzu
- Kapalı otopark
- Fitness merkezi
- Sauna
- Buhar odası
- Çocuk oyun alanı
- Güneşlenme terası
- Toplantı salonu