Serenity Cadde Projesi

Bakırcı Yapı
Serenity Cadde
Küçükçekmece, İstanbul
0850 303 26 27
info@bakirciyapi.com
http://www.serenitycadde.com

Halkalı Merkez Mah. Fatih Cad. No:22 Halkalı/İstanbul

KONUT SAYISI: 180
PROJE ALANI: 5000
TESLIM TARIHI: 2019-04-30
KONUT TIPLERI:

Serenity Cadde Projesi Hakkında

Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçirilen Serenity Cadde projesi Basın Ekspres Yolu'nda 5 bin metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor. Halkalı-Basın Ekspres bölgesinde konumlanan ve toplam 180 konuttan oluşan proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Serenity Cadde projesinde 2 +1 daireler 78 ila 112 metrekare, 3 +1 daireler ise 135 metrekare genişliğinde tasarlanıyor. Ayrıca projede blokların altında ticari üniteler de yer alıyor.

Ön satışları başlayan projede yüzde 1 peşinat, 1 yıl sonra yüzde 24'lük ara ödeme, yüzde 75'lik konut bedeli için kredi kullanılarak ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Eylül ayında lansmanı yapılacak olan projenin ön satışlarında yüzde 20 indirim olanağı da yatırımcıları bekliyor.

Serenity Cadde ismiyle yükselecek olan proje, firmanın daha önce inşa ettiği Serenity Plus projesine de yakın bir konumda yer alıyor. ‘Basın Ekspres'in en yeni aile projesi’ sloganıyla sunulan Serenity Cadde projesi sosyal donatıları ve bina özellikleriyle de dikkat çekiyor. Projenin sosyal donatıları arasında çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi, otopark, yürüyüş parkuru bulunuyor. Serenity Cadde projesindeki binalar ise merkezi ısıtma, ısı pay ölçer ve balkon özelliklerine sahip.

Serenity Cadde Projesi Nerede

Fiyat Listesi

3+1 (4500)
-
2+1 (4000)
-

Serenity Cadde Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Parkı
Mağaza/Ofis
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında