Setup İnşaat Sırbistan'daki yeni projesini tanıttı

25 March 2018

Uluslararası alanda yatırım, finans, gıda, tekstil gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Setup Yatırım'un grup şirketi olan Setup İnşaat, Sırbistan'ın Başkenti Belgrad'da hayata geçireceği Sky Garden projesini tanıttı. Para Gazetesi'nde yer alan habere göre proje, 115 milyon Euro'luk yatırımla hayat bulacak.

Belgrad'ın New Belgrad bölgesinde konumlandırılan Sky Garden projesi, 754 konut ve 31 adet ticari üniteden oluşuyor. 17 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan projenin ilk etabında konutlar satışa çıktı. Fiyatlar ise 75 bin Euro'dan başlıyor.

KONUTLARA YOĞUN İLGİ

Setup Yatırım Eş Başkanı Umut Ekşi, Sırbistan'ı dünyada en fazla yatırım yapılan ülkelerden biri olarak nitelerken, " Sky Garden projesini inşa ederken yatırım tutarının 100 milyon Euro'sunu ihracata ayırdık. Projeyi yaparken malzemelerin çoğunu Türkiye'den temin edeceğiz. Ayrıca Türk işçilerini çalıştırmak için Sırbistan'a getireceğiz, böylece ülkemizin istihdamına katkı sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Sky Garden projesindeki konutlara yoğun talep olduğunu belirten Ekşi, yüzde 20 peşinat ile konut sahibi olma imkanı verdiklerini ifade etti. Projede kişiye özel ödeme imkanlarının da sunulduğunu aktaran Ekşi, "Ulusal ve uluslararası arenada önemli yatırımlar yaptıklarını dile getiren Setup Yatırım Eş Başkanı Gökhan Tosun proje hakkında şu bilgileri verdi: "Turizmden teknolojiye, perakendeden inşaata kadar birçok alanda faaliyet gösteren şirketimiz küresel boyutta büyüyor. Bünyemizde dünyaca ünlü markaların distribütörlüğü var. Kendi yazılım ve ürünlerimiz ile sektörün öncü kurumlan arasında yer alıyoruz" şeklinde konuştu.