Seven Life Pendik Projesinde Bayram Kampanyası

05 September 2016

Seven Life Pendik projesi bayrama özel yeni bir kampanya başladı. Eylül sonuna kadar devam edecek olan kampanyada indirim ve vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat, Varyapı ve Kumantaş Yapı ortaklığında inşa edilen Seven Life Pendik projesi Eylül ayı boyunca yeni bir kampanyaya start verdi.

İstanbul Anadolu yakasında Pendik Velibaba’da yaşama geçirilen Seven Life projesi toplam 80 adet konuttan meydana geliyor.

Avantajlı fiyat ve uygun ödeme seçeneklerinin sunulduğu Seven Life Pendik projesinde 60 adet 2 oda 1 salon, 20 adet 3 oda 1 salon daire yer alıyor.

Seven Life Pendik projesinin yeni kampanyası kapsamında projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde 35 bin TL’ye varan indirim veya 40 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Aydos ormanlarının eteğinde yükselen Seven Life Pendik projesi Marmara Hastanesi’ne 3 dakika, E-5’e 4 dakika, sahile, Viaport AVM’ye ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, marinaya 12 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

24 ayda teslim edilmesi planlanan Seven Life Pendik projesinde;

- Spor salonu
- Yeşil alan
- Yürüyüş parkuru
- Süs havuzu
- Kapalı otopark
- Kafeterya
- Çocuk oyun alanı
- Otopark yer alıyor.