Sevilla Kekliktepe Villaları Satışa Çıktı

16 February 2016

Toplam 32 adet müstakil villadan meydana gelen Sevilla Kekliktepe Villaları projesi satışa çıktı...

Sevkon Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sevilla Kekliktepe Villaları projesi İzmir Urla'da yer alıyor. 81 bin 500 metrekare alan üzerinde kurulan Sevilla Kekliktepe Villaları projesi 11 farklı tipte toplam 32 adet villadan meydana geliyor.

Sevilla Kekliktepe Villaları projesinde her bir villanın özel havuzu ve konuma göre ortalama bin 500 ile 3 bin metrekare arasında değişen bahçe alanları bulunuyor. Dsgnart Mimarlık ve A.Han Peyzaj Mimarlık Ofisi tarafından Sevilla Kekliktepe Villaları yeşil bina konseptinde yaşama geçiriliyor.

Sevilla Kekliktepe Villaları fiyatları 990 bin euro ile 1 milyon 590 bin euro arasında değişiyor.

Teslimlerin 2017 yılı Haziran ile Aralık ayları arasında yapılması planlanan Sevilla Kekliktepe Villaları projesi kuzeyde deniz manzarası, doğuda çam ormanı, güney ve batısında eşsiz doğa manzarasına sahip.

Sevilla Kekliktepe Villaları projesi 3+1, 4+1, 4+1 saunalı, 5+1 ve 5+1 saunalı villa tiplerinde dizayn edildi. Projedeki villaları arsa payı 1320 metrekare ile 2970 metrekare arasında değişiyor.

Sevilla Kekliktepe Villaları sosyal olanakları;

- Yürüyüş parkuru
- Bisiklet parkuru
- Egzersiz alanları
- Tenis kortu
- Basketbol sahası
- Fitness Center
- Sosyal Kulüp
- Çocuk oyun alanları
- Cep park
- Restoran
- Her villaya yüzme havuzu
- Organik tarım alanları
- Açık hava sinema
- Güvenlik

Sevilla Kekliktepe Villaları şehir merkezine 38 kilometre, Çeşme'ye 42 kilometre ve havaalanına 55 kilometre mesafede konumlanıyor.