Seyirtepe Konakları Mudanya 20 ay 0 faizle alıcılarını bekliyor

18 July 2017

Deniz ve zeytinlerin yanı başında yeni bir yaşam alanı sunan Seyirtepe Konakları Mudanya projesi farklı daire seçenekleri ve 20 ay 0 faiz kampanyası ile alıcılarını bekliyor.

Lik Yapı, Bursa Mudanya’da hayata geçireceği Seyirtepe Konakları Mudanya projesinde 20 ay 0 faiz kampanyası uyguluyor. Ayrıca proje kişiye özel ödeme planı da hazırlıyor. Mudanya’nın Güzelyalı bölgesinde yükselen proje, 16 bin metrekare peyzaj alanı üzerinde 404 daireden oluşacak.

Marmara Denizi’ni seyredebilme imkânı sunan deniz manzaralı daireleri de bulunan Seyirtepe Konakları Mudanya projesinde, zeytinliklerle iç içe 2 bin 200 metrekare yürüyüş yolu bulunuyor. Sosyal donatılar açısından da oldukça geniş imkânlar sunan projede, çocuk oyun alanı, 1 adet bayanlara özel havuz, 2 adet karma havuz, spor alanları, kafe ve sauna yer alıyor.  Daire planı olarak 2+1, 3+1 ve dubleks seçenekleri bulunan Seyirtepe Konakları Mudanya projesinde, 2+1 daireler net 80 metrekare, 3+1 daireler net 120 metrekare ve dubleks daireler ise 300 metrekare planlanıyor.