SGK, 15 şehirde 39 adet gayrimenkulü satışa sundu

23 April 2021

Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'na (SGK) ait olan 39 adet gayrimenkul, düzenlenecek gayrimenkul satış ihalesiyle satılacak.

Gayrimenkuller; Ankara, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, İstanbul, İzmir, Samsun, Mersin, Muğla ve Zonguldak şehirlerinde yer alıyor.

Söz konusu gayrimenkul satış ihalesinin 4, 5, 6 ve 7 Mayıs 2021 tarihlerinde yapılacağı duyuruldu. İhaleye ve gayrimenkullere dair tüm detaylara Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı aracılığıyla ulaşılabiliyor.

ANKARA'DA 5 GAYRİMENKUL SATIŞTA

SGK tarafından düzenlenecek gayrimenkul satış ihalesinde Ankara'nın Kazan, Çankaya ve Sincan ilçelerinde yer alan arsa nitelikli gayrimenkuller satılacak. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 2 milyon 279 bin TL ile 11 milyon TL arasında değişiyor.

Bursa'nın Nilüfer, Gürsu ve Yıldırım ilçelerinde toplam 5 adet; ofis alanı, arsa ve mesken nitelikli gayrimenkuller satışa sunuldu. Bu gayrimenkullerin fiyatları 125 bin TL ile 2 milyon 315 bin TL arasında değişiyor.

İstanbul'da ise 6 adet gayrimenkul satışa sunuldu. Bu gayrimenkuller Sarıyer, Esenler, Çatalca ve Üsküdar ilçelerinde yer alıyor. Gayrimenkuller; çalılık ve arsa nitelikleri taşırken fiyatları, 14 milyon TL ile 40 milyon TL arasında değişiyor.

Zonguldak Merkez'de 3 adet tarla ve arsa nitelikli gayrimenkuller satışa sunuldu. Gayrimenkullerin fiyatları 695 bin TL'den başlıyor.

Mersin'de ise Merkez ve Toroslar ilçelerinde yer alan arsa ve toplu konut nitelikli 3 adet gayrimenkul satışa sunuldu. Bu gayrimenkullerin ihaledeki satış fiyatları 2 milyon TL ile 30 milyon TL arasında değişiyor.