Simart City Ümraniye'de Yüzde 30 Peşinatla Vade Farksız Taksit

05 June 2016

Teslimlerin yıl sonunda yapılması planlanan Simart City projesinde yüzde 30 peşinatla vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Si Yapı ve Şua inşaat tarafından hayata geçirilen Simart City projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de yer alıyor. 2 blok halinde yükselen Simart City projesinde yüzde 30 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Toplam 200 konuttan meydana gelen Simart City projesi 6 bin 250 metrekare alan üzerine yayılıyor. Projede alanları 57 ila 157 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Simart City Ümraniye fiyatları 474 bin TL ile 1 milyon 99 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Si Yapı Simart City projesinde yüzde 30 peşinat veriliyor. Peşinattan sonra 2017 Aralık ayına kadar vade farksız 5 bin TL taksitler veriliyor. Kalan tutar ise Aralık 2017'de banka kredisi ile ödeniyor.

Başta TEM olmak üzere İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ve metroya yakın mesafede konumlanan Simart City projesinin sosyal olanakları arasında;

- Kapalı yüzme havuzu
- Çocuk yüzme havuzu
- Fitness center
- Sauna
- Buhar odası
- Yoga ve plates alanı
- Kresş
- Kafe
- Çocuk oyun alanları
- Toplantı ve seminer salonu
- Tenis kortu
- Bilardo
- Aktivite ve hobi alanları
- Otopark
- Güvenlik yer alıyor.