Sinpaş Gökorman projesi lansmana özel indirim avantajlarıyla satışa çıktı

22 September 2017

Gayrimenkul sektöründe 43 yıllık deneyimle hizmet vermeyi sürdüren, sektörde yeniliklere öncülük eden ve proje geliştirdiği bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren Sinpaş, Anadolu Yakası’ndaki 18. projesi olan Sinpaş Gökorman ile yine yepyeni bir konsepti hayata geçiriyor. Lansmana özel fırsatlar sunan ve 330 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek Sinpaş Gökorman, lansmana özel sunduğu yüzde 10 indirim avantajının yanı sıra, yüzde 5 peşinat ve 60 ay vade farksız ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Düzenlenen lansman toplantısıyla tanıtılan, Çekmeköy Ormanı manzaralı Sinpaş Gökorman projesi ağaçlarla çevrili katları, yeşili gökyüzüyle buluşturan özgün mimarisi ve 100 metre yükseklikte bile ağaçlara dokunabilecek kadar doğayla iç içe olma ayrıcalığı ile İstanbul’da yeni bir yaşam tarzı anlayışıyla tanıştırmayı hedefliyor.
Sinpaş Gökorman projesi yeşil ve modern mimarisiyle dünyanın en güzel kentlerinden İstanbul’a yakışacak bir proje olma özelliği taşıyor. Sinpaş Gökorman, şehri ve doğayı buluşturan modern mimari anlayışıyla yaşam konforu ve yatırım arayışında olan yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Şile yolu üzerinde kurulacak olan Sinpaş Gökorman ağaçlarla çevrili katları, Türkiye’de ilk kez gökyüzüne uzanan yeşil mimarisiyle İstanbul Anadolu Yakası’nın öne çıkan projelerinden biri olmayı hedefliyor.