Sinpaş GYO

Sinpaş GYO HAKKINDA

Sinpaş GYO, Sinpaş Holding bünyesinde, 2007 yılında kurulmuştur ve birçok şehirde, farklı ilçelerde çeşitli konut projeleri hazırlayarak, kullanıma hazır hale getirmektedir. Şirket, İstanbul, Ankara ve Bursa'da temalı siteler kurarak; çevreye, maviye ve yeşile duyarlı projeler gerçekleştirmektedir. Sinpaş Holding, gayrimenkul geliştirme, sanayi, hizmet, finans ve enerji sektörlerinde 28 şirketi ve 3000’den fazla çalışanı ile bulunduğu sektörlere öncülük ederek ilklere imza atmaktadır. Almanya, Gürcistan, Suudi Arabistan, Umman gibi dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet göstermektedir.
Sinpaş GYO, 2016 yılında İstanbul ilinde yer alan; Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. Havalimanı, Osman Gazi Köprüsü, 15 Temmuz İstiklal Tüneli gibi önemli projelere imza atmıştır. Bu projelerin birçoğu başarıyla tamamlanarak halkın kullanımına sunulmuştur. Yapımı devam eden projeler ise büyük titizlikle devam etmektedir.
Sinpaş Holding, yeni bölgeler, yeni projeler, yeni konseptler üzerinde çalışmaya devam etmektedir. Yurt içinde İstanbul, Ankara, Bursa, Denizli, Bilecik, Eskişehir, Niğde, Muğla’da; yurt dışında Riyad, Cidde, Frankfurt’da (Almanya) çalışmaktadır. Riyad ve Frankfurt yatırımları ile yeni enerji yatırımları yapmayı planlayan holding, İstanbul’da Uluslararası Finans Merkezi’nin yanı başında yer alacak olan Sinpaş Palas projesini de hayata geçirmeye hazırlanmaktadır.
Firma Adı
:
Sinpaş GYO
Telefon
:
E-posta
:
info@sinpas.com.tr
Adres
:
Eski Yalova Yolu. Demirtaş/Bursa

Sinpaş GYO Projeleri