Sinpaş Queen Bomonti projesi 60 ay vade imkanı sunuyor

05 October 2018

İstanbul’un en popüler yerleşim yerlerinden biri olan Şişli’de yükselen Queen Bomonti projesinde satışlar devam ediyor. Türkiye’nin en önemli konut üreticilerinden biri olan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen proje toplam bin 80 adet birimden meydana geliyor.

26 bin metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılan Queen Bomonti projesindeki konutların büyüklükleri 50 metrekare ila 242 metrekare arasında değişiyor. Tek blok halinde yükselen projede stüdyo, 1+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 konut seçenekleri bulunuyor.

Queen Bomonti projesi yatırımcılarına çok sayıda imkan ve avantaj sunuyor. Bunlar arsında proje kapsamında bulunan çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor. Doğayla iç içe bir yaşam imkanı sunan projede konut ve ticari ünitelerin yanı sıra yürüyüş alanları, tenis kortu, çocuk oyun alanları, streetball alanı, kutlama ve davet mekanları, güneşlenme terasları, yüzme havuzu, yeşil alanlar, otopark alanları ve güvenlik hizmetleri bulunuyor.

Ulaşım olanaklarıyla da dikkat çeken proje Nişantaşı’na 10, Atatürk Havalimanı’na 20, Levent’e 7, Taksim’e 5, TEM Otoyolu ile E5 Karayolu’na 5 dakikalık bir mesafede bulunuyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler aylık 6 bin 500 liradan başlayan taksitlerle ve 60 ay vade imkanıyla ödeme yapma imkanına kavuşuyor.