Sky Residence Projesi

Eroğlu Gayrimenkul
Sky Residence
Şişli, İstanbul
444 57 59
info@skylandistanbul.com
http:// http//www.skylandistanbul.com

Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe-Şişli/İstanbul

KONUT SAYISI: 180
PROJE ALANI: 46000
TESLIM TARIHI: 2018-03-31
KONUT TIPLERI:

Sky Residence Projesi Hakkında

Eroğlu Gayrimenkul tecrübesiyle hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinin en kısa bloğu Sky Residence 180 daireden oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. 1+1 konutların alanları 85 ile 147 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Satışa çıkarılan Sky Residence projesi peşinat ödemeden ev sahibi olma imkânı da sunuyor. Ayrıca 6 ay sonra taşınmaya hazır olan projede rezidansların ödemesi ise 2019 yılında başlıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyen yatırımcılara firma bünyesinde 50 ay vade farksız taksit olanağı da sağlanıyor. Projedeki konutların fiyatları ise 1 milyon 75 bin TL’den başlıyor.

‘Residence’ın Ötesi’ sloganıyla tanıtılan Sky Residence projesi konut, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden meydana geliyor. Hem rezidans konforunda hizmet almak hem de şehir merkezinde yaşamak isteyenler için bir yaşam alanı oluşturmayı hedefleyen Sky Residence, 10 bin metrekare özel peyzaj alanı ve bahçe katıyla da yatırımcıların dikkatini çekiyor. Kolay ulaşım, sosyal hayat, HOM Design Center gibi Skyland İstanbul’un tüm ayrıcalıkları da projenin özelliklerine ekleniyor.

Kaliteyi ve konforu tek çatı altında toplamayı hedefleyen proje, havaalanları, metro istasyonuna ulaşım kolaylığı, köprü ve ana yollara yakınlığı ile lokasyonuyla da ön plana çıkıyor. Proje, İstanbul’un gelişmekte olan konumlarından biri olan Seyrantepe bölgesinde, Seyrantepe Türk Telekom Stadyumu’na komşu noktada yükseliyor.  
                               
Projenin sosyal donatıları arasında açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, SPA, AVM, güneşlenme terası, kapalı otopark, güvenlik ve kameralı güvenlik sistemi bulunuyor. Bina özellikleri arasında ise merkezi uydu sistemi, su deposu, jeneratör, hidrofor, yangın merdiveni, yük asansörü, paratoner, asansör, lobi, resepsiyon, ankastre beyaz eşya, intercom, merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, akıllı ev sistemi ve rezidans hizmetleri yer alıyor.

Sky Residence Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+1 (0)
1075000 TL -
2+1 (0)
-
3+1 (0)
-
4+1 (0)
-

Sky Residence Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Alışveriş Merkezi
Spa Merkezi
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Kapalı Yüzme Havuzu
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında