Skyland İstanbul ofislerini teslim ediyor

17 October 2017

Markalı projeleriyle dikkat çeken Eroğlu Gayrimenkul’un inşa ettiği ve merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedefleyen Skyland İstanbul projesi Tower, Loft ve Flat ofis seçenekleriyle, yatırımcılara modern ofis yaşantısının kapılarını açıyor.

Teslimleri başlayan Skyland İstanbul projesiyle İstanbul’un yeni nesil ofis kültürünün merkezi haline geleceğini söyleyen Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Yelda Altürk, “Günümüzde ofis hayatının çağdaş ihtiyaçlara yönelik değişen beklentileri, hem farklı bir tasarım anlayışı, hem de farklı bir mekan organizasyonu gerektiriyor. Değişen iş yapma biçimleri, gelişen teknoloji ve yeni kuşakların beklentileriyle birlikte ofis mekanlarında tasarım açısından da yeni bir anlayışın hüküm sürdüğünü söylemek mümkün. Proje bünyesinde sunduğumuz Tower, Loft ve Flat ofisler, tam da bu anlayış çerçevesinde oluşturduğumuz teknolojik ve mimari detayları ile ön plana çıkarıyor” dedi.

“0 FAİZ 0 PEŞİNAT 8 BİN 500 TL SEÇENEĞİ”

Tower, Loft ve Flat ofislerin benzersiz ödeme fırsatları sunduğuna değinen Yelda Altürk, “Ofislerimiz İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor. Kampanya dahilinde Tower, Loft ve Flat ofisler, “0 peşinat, 0 faiz, 8 bin 500 TL taksit seçeneğiyle” benzersiz ödeme fırsatı sunuyor” diye konuştu.