Skyland istanbul Projesi

Eroğlu Gayrimenkul
Skyland istanbul
Şişli, İstanbul
0212 3253855
info@skylandistanbul.com
http://www.skylandistanbul.com

Türk Telekom Arena Stadı. Vip Girişi Yanı. Seyrantepe

KONUT SAYISI: 830
PROJE ALANI: 46.000
TESLIM TARIHI: 2017-03-30
KONUT TIPLERI:

Skyland istanbul Projesi Hakkında

İstanbul Avrupa yakasında Seyrantepe'de hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 46 bin metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Skyland İstanbul projesi konut, ofis, ve AVM'den meydana geliyor.

700 milyon dolar yatırımla yaşama geçirilen Skyland İstanbul projesinde stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı 830 adet rezidans daire bulunuyor. Skyland İstanbul projesinden daire sahibi olmak isteyenlere kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Skyland İstanbul projesinde 74 bin metrekare alan içinde bir otel gibi servis hizmeti verecek olan Serviced Apartments'de yer alıyor. Serviced Apartments'te günlük temizlik servisi, mobilyalar, tam donanımlı mutfaklar ve çok çeşitli imkanlar yer alıyor.

Skyland İstanbul projesinin 360 derece manzaralı ofis kulesi ise hem TEM otoyolu hem de Cendere yolu üzerinden iki farklı giriş imkanıyla trafikten zaman tasarrufu sağlatıyor. Kule ofis ve loft ofis seçeneklerinin sunulduğu ofis kulesinde 90 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Projede her katta birleştirilerek 2 bin metrekareye kadar ofis sahibi olunabiliyor.

Skyland İstanbul projesinin alışveriş merkezi ise Türkiye'nin önde gelen ev ve ofis dekorasyonu markalarını tek çatı altında toplayacak. Home Design Center adı verilen alışveriş merkezinde 40 bin metrekarelik kiralanabilir alan bulunuyor.

Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan Skyland İstanbul projesi Türk Telekom Arena’nın hemen yanında, TEM’e, metroya ve köprü yollarına yakın mesafede konumlanıyor.


Skyland istanbul Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Residence (0)
713000 TL - 5038000 TL

Skyland istanbul Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Mağaza/Ofis
Restaurant
Alışveriş Merkezi
Hamam
Spa Merkezi
Eğlence Merkezi
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Kapalı Yüzme Havuzu
Tenis Kortu
Basketbol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında