Skyland İstanbul’da hemen teslim ‘0 Peşinat 0 Faiz’ fırsatı

01 November 2017

Eroğlu Gayrimenkul güvencesiyle İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Seyrantepe’de hayata geçirilen Skyland istanbul projesinde ofis teslimlerine başlandı. Hem merkezi konumu, hem de teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedefleyen Tower, Loft ve Flat ofisler seçeneklerinde, ‘0 peşinat, 0 faiz, 8 bin 500 TL taksit seçeneğiyle’ yatırım yapmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

8 BİN 500 TL TAKSİT SEÇENEĞİ

Hemen teslim avantajına da sahip olan, Skyland İstanbul projesinin yeni nesil ofis kültürünün merkezi haline geleceğini ifade eden Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Yelda Altürk, “Günümüzde ofis hayatının çağdaş ihtiyaçlara yönelik değişen beklentileri, hem farklı bir tasarım anlayışı, hem de farklı bir mekân organizasyonu gerektiriyor. Değişen iş yapma biçimleri, gelişen teknoloji ve yeni kuşakların beklentileriyle birlikte ofis mekânlarında tasarım açısından da yeni bir anlayışın hüküm sürdüğünü söylemek mümkün. Proje bünyesinde sunduğumuz Tower, Loft ve Flat ofisler, tam da bu anlayış çerçevesinde oluşturduğumuz teknolojik ve mimari detayları ile ön plana çıkarıyor” dedi.

Projede yer alan Tower, Loft ve Flat ofislerin benzersiz ödeme fırsatları sunduğunun altını çizen Yelda Altürk, “Ofislerimiz İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor. Kampanya dahilinde Tower, Loft ve Flat ofisler, “0 peşinat, 0 faiz, 8 bin 500 TL taksit seçeneğiyle” benzersiz ödeme fırsatı sunuyor” diye ekledi.