Smyrna Hills Projesi

İzdea Yapı
Smyrna Hills
Narlıdere, İzmir
0232 238 48 00
info@smyrnahills.com
http://www.smyrnahills.com/

Atatürk Mah. Uğur Mumcu Cad. No:20/A D:4 Narlıdere/İzmir

KONUT SAYISI: 57
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2017-10-30
KONUT TIPLERI:

Smyrna Hills Projesi Hakkında

İzdea Yapı tarafından yaşama geçirilen Smyrna Hills projesi İzmir Narlıdere'de yer alıyor. 2 blok halinde hayata geçirilen Smyrna Hills projesi toplam 57 adet konuttan meydana geliyor.

Smyrna Hills projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede 2+1 daireler 150 metekare, 3+1 daireler 225 metrekare, 4+1 daireler ise 360 metrekare büyüklüklere sahip.

İzmir Körfezi manzarasına hakim olan Smyrna Hills projesinde her daire için minimum 4 metrekarelik depo alanı bulunuyor. Projede 2+1 daireler için 1 adet, 3+1 ve 4+1 daireler için 2 adet otopark alanı ayrılıyor.

Akıllı ev sistemleriyle donatılan Smyrna Hills projesi ulaşım açısından da avatanjlı bir noktada yükseliyor. Proje tüm ilçelere dağılımı olan otoban girişine, üniversitelere, hastanelere ve alışveriş merkezlerine yakın mesafede konumlanıyor.

Smyrna Hills projesinde daire teslimlerinin 2017 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile ya da kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Smyrna Hills Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Smyrna Hills Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında