Solo Levent’te fiyatlar 496 bin liradan başlıyor

05 September 2018

İstanbul Levent’te hayata geçirilen en yeni markalı konut projelerinden biri olan Solo Levent’te fiyatlar 496 bin liradan başlıyor. Arven Yapı ve KSK Yapı işbirliğiyle inşa edilen projede toplamda 111 adet konut yer alıyor.

14 katlı tek blok halinde yükselen projede büyüklükleri 62,5 metrekare ila 74,5 metrekare arasında değişen 1+1 daireler ile büyüklükleri 110 metrekare ila 115 metrekare arasında değişen 2+1 daireler yer alıyor. Yatırımcılarına çok sayıda imkan ve avantaj sunan projede oldukça çeşitli vadeli ödeme planları bulunuyor.

Teslimleri 2020 yılının Temmuz ayı içerisinde yapılacak olan Solo Levent projesi bulunduğu konum itibariyle de dikkatleri çekiyor. Ulaşım olanakları açısından da oldukça cazip bir lokasyonda bulunan proje Sanayi Mahallesi Metro Durağına 3, Galatasaray Türk Telekom Stadı’na 7, İstanbul Sapphire Alışveriş Merkezi’ne 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. Projeden Bebek Sahili’ne varmak ise araçla 10 dakikayı geçmiyor.

Satışları bu yılın Nisan ayında başlayan Solo Levent’te inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Nef 09 projesine komşu bir konumda yükselen projeden ev sahibi olmak isteyenler, satış ofislerini ziyaret edip detaylı bilgi alabiliyorlar.