Şua İnşaat'tan 14 Şubat'a özel kampanya

11 February 2019

İstanbul Anadolu yakası Fikirtepe bölgesinde Şua inşaat tarafından hayata geçirilen Elite Concept projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel cazip fırsatlar sunuldu. Çiftlerin ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürme adına başlatılan kampanya ile yatırımcılara yüzde 14 indirim, 48 ay 0 faizli ödeme ve kişiye özel kolay ödeme planları sunuluyor. Cazip kampanyanın 14 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olacağı duyuruldu.

24 katlı 3 blok tasarımına sahip Elite Concept projesinde 785 adet konut ve 26 adet ticari ünite alanı bulunuyor. Projede yatırımcılara 1+1'den 4+1'e kadar geniş konut seçeneği sunuluyor.



ŞEHRİN MERKEZİNDE LÜKS YAŞAM ALANI

Özellikle kentsel dönüşüm faaliyetleri ile yeni bir çehreye bürünen Fikirtepe'de kurulan Elite Concept projesi, yatırımcısına İstanbul'un merkezinde seçkin bir yaşam alanı sunuyor. Avantajlı konumuyla dikkat çeken proje; Avrasya Tüneli'ne 8 dakika, metroya 3 dakika, Bağdat Caddesi'ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy merkeze 10 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Elite Concept projesinde kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness merkezi, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.