Tac Premium projesinde ön talep toplama dönemi başladı

07 October 2017

17 bin metrekarelik alanda yükselen Tac Premium projesi 319 konuttan meydana geliyor. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipi seçeneklerini barındırıyor. Dairelerin büyüklükleri ise 60 metrekareden başlayarak daire tipine göre 160 metrekareye kadar yükseliyor.

HAYAT 2018 SONUNDA BAŞLIYOR

Konut teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması planlanan Tac Premium projesinde daire satış fiyatları ve ödeme bilgileri henüz kamuoyu ile paylaşılmadı. Ön talep toplama döneminde olan projede yakın zamanda daire satış fiyatlarının açıklanması bekleniyor.

Bölgede faaliyet gösteren gayrimenkul uzmanlarına göre proje tamamlanmasıyla yüzde 25 ila 50 arasında prim yapabilir. Avantajlı konumu ve lüks daireleri, gayrimenkul yatırımcılarının projeye olan ilgisini arttırmaya neden olacağa benziyor.



YAŞAM ALANINDA OLMASI GEREKEN HER ŞEY VAR

Samut Yatırım imzası taşıyan Tac Premium projesi, oldukça göze çarpan modern bir yaşam alanını yatırımcılarına sunmaya hazırlanıyor. Kepez ilçesinin Yeni Emek Mahallesi'nde konumlandırılan proje, birçok okul, hastane, banka, eczane gibi kuruluşlara yakın konumda bulunuyor. Sahile 20 dakika uzaklığa sahip proje aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO binasına da 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Tac Premium projesi belki de yatırımcısını en çok zengin sosyal imkanları ile cezbedecek. Projede fitness salonu, SPA, Türk hamamı, sauna, açık yüzme havuzu, güvenlik, otopark, yeşil alan, çocuk oyun alanı gibi donatılar sunulacak.