Tahincioğlu’ndan ‘EVSANE’ kampanya: Tüm projelerde %25 indirim

09 November 2023

Bu çok özel kampanya Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy, Nidapark Ataşehir, Nidapark İstinye, Nidapark Gündoğan ve Nidapark Küçükyalı Palladium Cadde Alışveriş Sokağı Mağazaları’nda geçerli olacak.

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründeki liderliğini koruyan Tahincioğlu Gayrimenkul, indirim ve ödeme kolaylıklarıyla yeni kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy, Nidapark Ataşehir, Nidapark İstinye, Nidapark Gündoğan ve Nidapark Küçükyalı Palladium Cadde Alışveriş Sokağı projelerinde kasım ayı boyunca geçerli olacak ‘EVSANE Kampanyası’; ev, ofis ve mağaza sahibi olmak isteyenlere çok avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları sunuyor.

Söz konusu kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 25 indirim, vadeli alımlarda ise 1 milyon TL’ye varan indirim ve 36 ay için 1,59 vade ile ev, ofis ya da mağaza sahibi olunabiliyor. Bol fırsatlar sunan bu kampanya hakkında müşterilerini satış ofislerine davet eden Tahincioğlu Gayrimenkul, herkes için yepyeni bir hayatın kapılarını aralıyor.