Tasarruf Planları’ Sinpaş Güveniyle Büyüyor

27 September 2023

Yarım asırlık tecrübesiyle Türkiye’nin öncü markası Sinpaş, hızlı bir ivme ile büyüyen araç ve konut talebine karşılık, her gelir grubundan müşterilerine faizsiz finansman desteği sunacağı “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” ile tasarrufta da güvenilir adres oluyor.


1974’ten bu yana hayata geçirdiği 87 proje ile Türkiye gayrimenkul sektöründe öncü rol üstlenen Sinpaş, tecrübesi ve verdiği güvenle bugüne kadar 120 bin kişiyi ev, ofis ve işyeri sahibi yaptı. Yapı Tasarruf Sandığı markası ile tecrübesini ve hizmet kalitesini yeni bir sektöre aktaran Sinpaş, tasarrufa dayalı faizsiz finansman sistemi ile her gelir grubundan aileyi ev ve araba sahibi yapmayı amaçlıyor. Yarım asırdır birbiriyle bütünleşen Sinpaş ve yuva kavramlarından yola çıkılarak daha fazla kişiyi Sinpaş güvencesiyle yuva sahibi yapmak için hayata geçirilen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı ile tüm aileler tasarruf yaparak hem yuvalarına hem de araçlarına kavuşuyor.

Konut veya araç alma planlarını erteleyen herkes, kendine uygun şartlarla sisteme dahil olma imkanına Sinpaş güvencesiyle sahip oluyor. Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığına üye olanlar faiz, vade farkı ya da ek maliyetler olmadan tasarruf yapma imkanına sahip olurken aylık yapacakları tasarruf tutarlarını kendileri belirliyor. Üyelerine; en hızlı, en kolay ve en uygun maliyetli çözümler sunan Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, kişiye özel ödeme seçenekleri, yatırım tutarına özel teslim tarihleri ile de bütçeleri zorlamadan elde edilmek istenen finansa ulaştırıyor.

“Faizsiz finans sektöründe yeni markamız: Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı”

Sinpaş’ın yeni markasının kuruluş sürecini anlatan Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, konuyla ilgili açıklamasında, “Sinpaş Grubu olarak tasarrufa dayalı faizsiz finans sektöründe faaliyet gösteren yeni markamız Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı hayata geçirdik. Yarım asırdır gerçekleştirdiğimiz yüzlerce proje ile Türkiye gayrimenkul sektöründe öncü olduk ve bugüne kadar yüzbinlerce kişiyi ev, ofis ve işyeri sahibi yaptık. 2020 yılında, konut projesi arzlarımıza ek olarak konut piyasasına ‘Konut Finansmanı’ alanında dahil olacağımız yeni iş planları üzerinde çalışmaya başladık. 2021 Ocak ayında ise, Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı markası ile Tasarruf Finansmanı sektörüne adım attık” dedi.

“Faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı son 8 yılda %850 arttı”